Meer mogelijkheden Bibliocenter

Foto via Bibliocenter

Vanwege de coronamaatregelen was Bibliocenter enkel geopend voor het lenen van boeken. Vanaf juli zijn de openingstijden van de vestigingen verruimd en is het weer mogelijk om te lezen, te leren en te werken in de bibliotheek. Ook kun je weer genieten van bijvoorbeeld een heerlijke kop koffie met vers gebak in het leescafé ‘De Koffieboekerij’ in Weert.

Tijdens de zomervakantie staan er een aantal Steengoed met LEGO™ workshops gepland voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Meer informatie hierover is te vinden op www.bibliocenter.nl/lego. Na de zomervakantie worden er meer programma activiteiten opgestart. Zo gaan in september en oktober de eerste lezingen en cursussen, zoals de typelessen weer van start. Op de website www.bibliocenter.nl/agenda is een actueel overzicht te vinden van de geplande activiteiten.

Er zijn natuurlijk nog wel de nodige maatregelen zodat bezoekers en medewerkers anderhalve meter afstand tot elkaar kunnen houden.

Maatregelen

De openingstijden van de verschillende vestigingen en het protocol dat geldt vanaf 1 juli zijn te lezen op de website www.bibliocenter.nl/goed-nieuws. Bibliocenter vertrouwt erop dat iedereen de maatregelen naleeft.

Zomerlezen

Om in de vakantie ontspannen te kunnen lezen, heeft Bibliocenter een aantal leuke lees- en boekentips verzameld, is er een leuke winactie waarmee je kans maakt op een gratis Zorgeloos Lenen abonnement en is de gratis app ‘Vakantiebieb’ beschikbaar, met online boeken voor leden én niet-leden. Kijk hiervoor op de pagina www.bibliocenter.nl/geniet-van-de-zomer.