Randweg West Nederweert deels dicht

Nederweert – Vanaf 6 juli wordt er een aansluiting gemaakt van het gedeelte ‘Stadspoort’ op Randweg West in Nederweert. Hier opent binnenkort KFC haar vestiging en in de toekomst komt hier een hotel.

Wegens de werkzaamheden is de rijstrook van noord naar zuid (vanaf de rotonde Molenweg richting McDonald’s) ruim twee weken afgesloten voor alle verkeer. Het verkeer ter plaatse wordt omgeleid via Ouwijck. De carpoolplaats is alleen bereikbaar vanuit zuidelijke richting, dus komend vanaf de Randweg Zuid (N275). Het verkeer vanaf McDonald’s richting de rotonde Molenweg heeft normale doorgang, maar wel met een snelheidsbeperking van 30 km per uur.

De afsluiting duurt van maandag 6 t/m 20 juli of zoveel korter of langer dan nodig is. De opening van KFC staat gepland voor 21 juli a.s.