Politie zoekt getuigen van steekincident nabij Stadsbrug

112 Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Afgelopen weekend heeft de nacht van zaterdag op zondag een steekincident plaatsgevonden nabij de Stadsbrug in Weert.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek en spreekt van ‘poging doodslag’. Men is op zoek naar getuigen en dan met name twee personen die in de buurt op een bankje zaten. Mogelijk hebben deze getuigen iets gezien van het incident.

De politie is nog altijd op zoek naar deze twee getuigen. Ben of ken jij deze personen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de politie via het landelijk telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2020108905.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie