La Place restaurant Meiberg gaat niet meer open

La Place Meiberg

(Foto’s) Vandaag werd bekend dat 23 vestigingen van La Place in Nederland niet meer open gaan. Dat geldt ook voor de vestiging La Place Meiberg (aan Nederweert-zijde). De vestiging Roevenpeel (aan Weert-zijde) blijft wel open.

3 jaar open

In juli 2017 opende La Place Meiberg aan de snelweg A2 tussen Nederweert en Weert haar deuren. De opening volgde nadat Jumbo de La Place formule had overgenomen van het failliete V&D. Vervolgens werden de voormalige AC-restaurants omgevormd tot La Place restaurants. De vestiging aan Nederweert-zijde was het eerste La Place restaurant van Nederland dat in een voormalig AC Restaurant was gevestigd.

Coronacrisis

Drie jaar later kwam de coronacrisis. En die heeft negatieve gevolgen gehad voor de La Place restaurant, zo weet De Telegraaf. 23 vestigingen worden gesloten en voor 480 personeelsleden heeft dat gevolgen. Ze krijgen een andere functie of worden herplaatst.

Situatie restaurants A2 Weert / Nederweert

Eén van de 23 restaurants die gesloten blijft is het La Place restaurant aan Nederweert-zijde, naast de Burger King. De Burger King en het tankstation blijven natuurlijk wel gewoon open.

Aan de overkant, aan de Weert-zijde, blijft La Place Roevenpeel wel geopend. Hier werd onlangs nog het assortiment van producten vernieuwd. Ook biedt La Place Roevenpeel een ‘Take Away’ aan. Gasten kunnen hier loaded fries, soepen, salade bowls, verschillende koeken, muffins, brownies en warme dranken afhalen.

De Burger King, het tankstation en het La Place restaurant aan Weert-zijde staan met elkaar in verbinding en te bereiken via de voetgangerstunnel onder de snelweg A2.