Auto slaat over de kop en belandt in greppel Kempenweg

(Foto’s/video) De hulpdiensten van Cranendonck en Weert zijn woensdagmiddag gealarmeerd voor een voertuig dat mogelijk te water was geraakt in Budel-Dorplein. Vanuit beide gemeenten werden de hulpdiensten opgeroepen omdat de in eerste instantie locatie onbekend was.

Uiteindelijk bleek het ongeval te hebben plaatsgevonden op de Kempenweg in Weert. Nabij het oude terrein van Akzo Nobel (CFK-fabriek), tussen de Belgische grens en Weert was een auto van de weg geraakt en over de kop geslagen.

Toen de brandweer, ambulancedienst en politie arriveerden bleek de bestuurder al naast zijn auto te staan. Hij had enkele schrammen overgehouden aan het ongeval. Hij werd ter plaatse medisch gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het verkeer werd om het ongeval heen geleid en had weinig hinder van het ongeval. De auto uit België raakte zwaar beschadigd en wordt afgesleept door een berger.

Video via Youtube: https://youtu.be/89VKXDnyxBY