Automobiliste onwel en botst tegen geparkeerde auto’s

(Foto’s) Een automobiliste is vrijdagochtend onwel geworden en vervolgens tegen geparkeerde auto’s gebotst op de Oudenakkerstraat in Weert.

Het ongeval gebeurde iets voor 9.00 uur bij de parkeerplaatsen van het Gezondheidshuys. De vrouw raakte onwel waarna ze tegen haar voorganger botste. De klap was zo groot dat er een kettingreactie ontstond waarbij uiteindelijk nog eens twee auto’s beschadigd raakten.

De automobiliste was bij kennis en werd voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Verder was er niemand gewond geraakt.

Twee auto’s waren zodanig beschadigd dat ze werden afgesleept door een berger. Twee andere auto’s konden, nadat de bestuurders de gegevens hadden uitgewisseld, de weg vervolgen. De schade aan deze auto’s kan op een later moment worden gerepareerd.