Cafébezoeker wacht niet op uitslag coronatest en gaat stappen

Algemeen Corona Uitgaan Weert 7 reacties 2 min. leestijd

Update – Café De Brouwer in Weert waarschuwt zondagavond dat er een bezoeker afgelopen nacht de horecagelegenheid heeft bezocht die besmet blijkt te zijn.

De persoon in kwestie belde zondag met het café om hen in kennis te stellen, zo meldt De Brouwer via haar Facebookpagina. Het belletje kwam nadat de bezoeker de testresultaten van zijn coronatest had ontvangen. Hij had de test eerder deze week gedaan, maar had de resultaten niet afgewacht. Omdat de cafébezoeker geen klachten had is hij toch gewoon op stap gegaan. De bezoeker heeft het café tussen 1.45 en 3.45 uur bezocht.

De Brouwer heeft de GGD meteen ingelicht. Het café blijft vanaf vanavond t/m aanstaande vrijdag gesloten.

Je kan de Facebookpagina van de Brouwer in de gaten houden voor de actuele informatie over het café: https://www.facebook.com/debrouwerweert/.

Update

De GGD Limburg-Noord neemt contact op met iedereen die nauw contact heeft gehad met de betreffende klant die positief getest is op COVID-19 (en die zaterdag 22 augustus tussen 01.45-03.45 uur in Café de Brouwer in Weert is geweest). Je hoeft dus niet zelf contact op te nemen met de GGD. Heb je klachten passend bij COVID-19 (https://bit.ly/31o5dZq), dan adviseert de GGD een afspraak te maken voor een test via https://coronatest.nl/ of 088-1202.

Let op!!!Nu net zijn wij gebeld door een persoon die vandaag de testresultaten binnen heeft gekregen, en hij blijkt…

Geplaatst door De Brouwer Weert op Zondag 23 augustus 2020

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
7 reacties