Dag van de Scheiding 2020 bij Aben & Slag Advocaten in Weert

Eén op de drie huwelijken strandt, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Uit onderzoek blijkt ook dat 42% van de stellen angst had om te gaan scheiden. Men maakt zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. 

Daarom heeft de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’ in het leven geroepen. Tijdens de Dag van de Scheiding, die dit jaar plaatsvindt op vrijdag 11 september, kan eenieder die meer wil weten over dit onderwerp vrijblijvend terecht bij Aben & Slag Advocaten in Weert.

Uit elkaar, met respect voor elkaar

Het doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Eventuele betrokken kinderen hoeven zo niet de dupe te worden van de scheiding.

Over de vFAS

Het merendeel van de aangesloten vFAS-leden is gespecialiseerd advocaat-scheidingsmediator. De vFAS-advocaat-scheidingsmediator onderscheidt zich door kennis, kwaliteit en specialisatie en beschikt over de benodigde actuele, juridische kennis om de echtscheiding goed te kunnen begeleiden; te denken valt daarbij aan de onderwerpen als alimentatie, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en het ouderschapsplan.

Kosteloos advies over scheiden

Tijdens de Dag van de Scheiding kunt u vrijblijvend kennismaken met Aben & Slag Advocaten. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck (welke stappen zijn nodig voor een goede scheiding) te laten uitvoeren door mr. Elly Stals en/of mr. Daniëlle Kuppens.

Aanmelden voor een gratis afspraak op de Dag van de Scheiding op vrijdag 11 september 2020 tussen 9.00 en 17.00 uur dient vooraf telefonisch te geschieden: (0495) 536138. 

COVID-19

Ons kantoor volgt de ontwikkeling, adviezen en coronarichtlijnen van de overheid nadrukkelijk op. Op basis hiervan hebben wij dan ook de nodige maatregelen getroffen. Wij proberen hiermee alles in het werk te stellen om uw gezondheid en die van onze medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen.