Fiets Service Weert vestigt zich op de Langpoort

In de binnenstad van Weert opent naar verwachting volgende maand een fietsenmaker. Fiets Service Weert zal zijn intrek nemen in het leegstaande winkelpand aan de Langpoort, zo meldt Saelmans Bedrijfsmakelaardij. In het betreffende pand zat voorheen Multicopy gevestigd.

Fiets Service Weert levert maatwerk voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen. Je kunt bij Fiets Service Weert ook terecht voor onderhoud en/of reparatie van vrijwel alle fietsmerken van (elektrische) fietsen en ATB’s. In de winkel zal op termijn tevens een breed assortiment aan fietsonderdelen, fietstassen en overige accessoires worden aangeboden.

De bedoeling is dat de nieuwe fietsenmaker / winkel begin september de deuren opent. Meer informatie: https://www.facebook.com/fietsserviceweert.