Jako voetbaldagen van start gegaan

Algemeen Sport Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Op de voetbalvelden van SV Laar werd maandagochtend het startsein gegeven voor de Jako voetbaldagen.

Voor de derde keer organiseerde SV Laar samen met SportEvents4Kidz dit sportieve evenement. In eerste instantie zouden deze Jako-voetbaldagen in mei plaatsvinden, maar vanwege het corona-virus werd het verplaatst naar de zomer.

Vandaag was het moment daar. Zo’n 150 deelnemers renden vol enthousiasme de grasmat op. De komende dagen beleeft de jeugd veel voetbalplezier en leren ze veel bij op het gebied van techniek, tactiek en de verschillende disciplines van voetbal. Maar het belangrijkste is plezier maken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie