Limburg Festival met Human Jukebox op bezoek bij Henk Boes

(Foto’s/video) Dit jaar wordt er vanwege de corona-maatregelen geen Limburg Festival georganiseerd, althans in de traditionele vorm. De bezoeker kan niet naar het festival komen, dan komt het festival naar de bezoeker. En wel met Limburg Festival TV.

Acteur Martijn Crins en zijn crew rijden in een volkswagenbusje door Midden-Limburg op zoek naar unieke verhalen van vrijwilligers, artiesten en bezoekers. Gisteren kwamen ze naar de Serviliusstraat in Weert.

Naar aanleiding van een inzending van de Weerter Minima Groep in Weert besloot de organisatie van Limburg Festival TV om Henk Boes te verrassen. Henk staat altijd klaar voor de medemens en dus werd hij in de schijnwerpers gezet.

Woody, the Human Jukebox stond op de stoep om verzoeknummertjes af te spelen voor Henk.

Limburg Festival TV is van 12 t/m 16 augustus elke dag om 20.00 uur online te bekijken met elke dag een nieuwe uitzending. Zowel op Facebook, YouTube als op de website: https://www.limburgfestival.nl/

Bekijk video via Youtube: https://youtu.be/qiwRTxiM3ao