Start schooljaar basisscholen Eduqaat: Samen leren is een feestje

De scholen van Eduquaat (Brede School Moesel, OBS Molenakker, OJBS de Duizendpoot, OBS de Uitkijktoren, BS St Jozef, OBS de Graswinkel en Brede school Markeent) begonnen vandaag het nieuwe schooljaar met het thema : Samen leren is een feestje.

In het kader van dit thema werd het schooljaar feestelijk gestart. De kinderen knutselden slingers die door de scholen werden opgehangen om te illustreren dat ze blij zijn weer samen te mogen en kunnen leren. Leren van en met elkaar, samenwerken, samen delen, samen ervaringen beleven,  samen een groep,  samen spelen, samen naar school, zorgen ervoor dat samen leren een feestje is.

Dat hopen de scholen komend schooljaar met in achtneming van de corona-voorschriften in praktijk te kunnen brengen. Zij heten de leerlingen op een feestelijke wijze welkom. De uitvoering was per school verschillend. Er werd samen geproost, gedanst met een DJ, gezongen, getrakteerd en geknutseld. Dit alles op een mooi schooljaar 2020- 2021.

Bekijk een aantal ingestuurde foto’s.