Eerste exemplaar Stadsmagazine Weert 2020 uitgereikt

Plaats een reactie

Vandaag is het eerste exemplaar van het nieuwe Stadsmagazine Weert overhandigd aan Frank Rademakers, directeur-bestuurder van RICK.  De editie 2020 wordt in samenwerking met RICK, de Plus van Weert, Centrum Management, VVV Weert uitgebreid met de thema’s: cultuur, horeca, winkelen, sport en recreatie in Weert.

Cultureel Lint en koopzondag 20 september

In september start het nieuwe culturele seizoen. Dit wordt jaarlijks geopend met het feestelijke Cultureel Lint, de uitmarkt van Weert. Ook dit jaar staat het evenement op de planning, weliswaar in aangepaste vorm vanwege het coronavirus, maar wat hebben wij er met zijn allen zin in! In het nieuwe Stadsmagazine van Weert laten culturele instellingen zien wat ze de komende tijd doen en wat de impact van cultuur – ook in deze rare tijd – is. Maar vooral dat ze klaar zijn voor de toekomst. Juist op dit moment is het magazine een prachtige kans om cultuur in de schijnwerpers te plaatsen. Er zijn veel mooie initiatieven voorbij gekomen die zeker nu ook de aandacht mogen krijgen.

Platform Weert in Beweging en Sportakkoord Weert

Het sportakkoord Weert is opgenomen in het Stadsmagazine Weert en geeft een goed en duidelijk overzicht van doelstellingen die we hebben met het sportakkoord. De dragende partij van het Sportakkoord Weert is het platform Weert in Beweging.

De Plus van Weert

Weert bruist! Het historische centrum heeft prachtige winkels en telt vele restaurants en cafés.
De binnenstad van Weert vormt een aantrekkelijk en gastvrij winkelgebied met een breed aanbod aan winkels en horeca. Hoe leuk is het om bezoekers een mooi Stadsmagazine Weert mee kunnen geven! De groenste regio van de wereld biedt bovendien wandelaars, fietsers en sporters kilometerslange prachtige routes. Ook heeft Weert een groot aanbod aan horecagelegenheden. Het Stadsmagazine Weert geeft een mooi handzaam overzicht van wat Weert op dit vlak allemaal te bieden heeft.

Gratis exemplaar?

Het Stadsmagazine wordt vanaf vandaag uitgedeeld aan deelnemende partijen en rondgebracht in de binnenstad en bij de horecazaken in Weert. Exemplaren zijn gratis verkrijgbaar bij RICK, Wilhelminasingel 12 en Foto Weert, Markt 2 in het centrum van Weert.

Digitale bladerversie:  https://issuu.com/weertmedia/docs/stadsmagazine_weert_2020

Voor meer informatie en ook de digitale bladerversie kijk op: www.weertmediagroep.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie