Gestolen auto’s in loods Roggel aangetroffen

Roggel – Update 22.15u – In een loods aan de Schansdijk in Roggel heeft de politie dinsdagavond een tiental gestolen auto’s aangetroffen. De auto’s zijn in beslag genomen, getakeld en afgevoerd.

In de loods bevonden zich verschillende personenauto’s. Uit onderzoek kwam naar voren dat in ieder geval negen auto’s van diefstal afkomstig blijken te zijn. Van twee auto’s kon de herkomst niet vastgesteld worden. Naast de voertuigen werd ook een partij motorblokken, afkomstig van nieuwe auto’s, aangetroffen.

Het onderzoek is nog in volle gang. Meer informatie is op dit moment niet beschikbaar.

Update: De eigenaar van de loods was volgens de politie al eerder aangehouden op verdenking van heling van twee andere voertuigen. Direct betrokkenen van de aangehouden eigenaar zeggen dat dit niet waar is.

Video via Youtube: https://youtu.be/5fHmtnW1TWw