Kermis-cake bezorgd bij ruim 300 inwoners Stramproy

Nu de kermis in Stramproy dit jaar niet door gaat, missen vele inwoners het gebruikelijke bezoek.

Niet dat er nog steeds hele families “op de kermis” komen, met veel vlaai eten en daarna ook een uitgebreide warme maaltijd nuttigen. Dat ging vroeger zo. Maar samen koffie drinken, even over de kermis schuimen en de kinderen ‘oppe carroussel of inne rups’. Dat gaat dit jaar helaas allemaal niet lukken.

Dus dacht het “Sociaal Platform Stramproy” dat het wel passend zou zijn om oudere alleenstaanden of andere inwoners die hulp kunnen gebruiken, een leuke attentie te bezorgen. Samen met Echte Bakker Joost Snijders werd gekozen voor een kleine “kermis-cake”, die samen met een brief van de Dorpsraad werd bezorgd. Meer dan 300 adressen kregen deze lekkernij, en kunnen daarmee het gemis van de botsauto’s en gebakken vis hopelijk compenseren.

De bezorging werd gedaan door de leden van het Sociaal Platform, aangevuld met leden van de Dorpsraad en Jeugddorpsraad. En de ster van de bezorgers was natuurlijk de 6-jarige Sofie, die iedereen liet stralen.

Bekijk een ingestuurde foto-bijdrage.