Kijk- en luisterplekken Weert 2030 onthuld

Hoe ziet Weert er in 2030 uit? Met 10 kijk- en luisterplekken op verschillende plekken in Weert wil de gemeente Weert de toekomst tot leven via toekomstvensters. Woensdagavond werd de kijk- en luisterplek aan de Passantenhaven officieel onthuld.

Bij een kijk- en luisterplek kun je met jouw smartphone een QR code scannen. Vervolgens opent er een website waar je kan luisteren naar verhalen over Weert in 2030. Via de website wordt ook om jouw mening en beeld over de toekomst gevraagd. Het bezoeken van deze plekken kan tevens inspiratie opleveren. Bezoek ze eens tijdens jouw (avond)wandeling of fietstocht.

De gemeente hoort graag wat jij belangrijk vindt voor de toekomst van Weert. Vanaf donderdag 10 tot en met zondag 20 september nodigt de gemeente alle inwoners, ondernemers en bezoekers van Weert uit om coronaproof mee te denken over de toekomst van onze gemeente en ideeën te delen. Dat kan zowel in persoonlijke gesprekken als digitaal.

Kijk eens www.weert.nl/weert2030 voor meer informatie.