Komend weekend boeken- en platenmarkt in Altweerterheide

Algemeen Altweerterheide Dorpen Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

In het weekend van 26 en 27 september 2020 organiseert de harmonie van het Heilig Hart een boeken en platenmarkt bij Dorpshuis de Paol. Je bent van harte welkom op beide dagen van 10.30 – 16.00 uur. De toegang is gratis.

Uiteraard houden ze rekening met de corona-maatregelen. Er is een protocol opgesteld voor deze boekenmarkt. Elke bezoeker ontvangt bij binnenkomst plastic handschoenen (zelf meenemen mag uiteraard ook) en een winkelmandje. Is het maximaal aantal bezoekers bereikt, dan vraag de organisatie bij de ingang even te wachten. De boeken zijn niet afzonderlijk geprijsd. Je betaalt per kilogram.

Het aanbod van de boeken is zeer divers en door de vrijwilligers zorgvuldig gesorteerd waardoor je heel gericht kunt zoeken.  Ze vullen de “leegtes” steeds weer op met nieuwe boeken. Zoek je iets speciaals, vraag het de vrijwilligers van de harmonie die op deze dagen aanwezig zijn.

Komt gerust een kijkje nemen op 26 en/of 27 september.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie