Komend weekend graffiti jam Weerters Echte onder Boshoverbrug

Komend weekend wordt er weer volop bedrijvigheid verwacht onder de Boshoverbrug, aan de zijde van de Suffolkweg-Zuid. Dan vindt de jaarlijkse jam ‘Weerters Echte’ plaats.

Op zaterdag 19 en zondag 20 september zullen zo’n 20 kunstenaars de gehele locatie Hall of Fame komen overschilderen met graffiti en streetart. Onder begeleiding van de fijne HipHop tunes zal Weert wederom opleven en een kleurige indruk achterlaten. Het is een gratis event dus voor iedereen toegankelijk, familie en kind vriendelijk.

Op zondag zullen rond 14.00 uur op twee rappers optreden. De weersvoorspellingen voor komend zijn zeer gunstig. Dus als je een fiets- / wandeltocht (vanwege bijvoorbeeld het Cultureel Lint) gaat plannen, is deze locatie ook aan te bevelen om een kijkje te nemen.