Koninklijke onderscheiding voor de heer Scheepers

Uit handen van wethouder Tessa Geelen ontving de heer Scheepers op vrijdag 25 september 2020 een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de viering van het 75–jarig bestaan van voetbalvereniging DESM in de ‘Hoeëskamer’ van de vereniging. Hij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer C.H.A.E. (Cor) Scheepers woont in Weert in de wijk Leuken.

De heer Scheepers is sinds 1968 lid van DESM. In 1975 begon hij zijn vrijwilligerswerkzaamheden als jeugdleider. Van 1979 tot 1986 was hij leider van achtereenvolgens DESM3, DESM2, DESM1 en was hij tevens grensrechter. Van 1986 tot 2017 was hij bestuurslid. In 1986 richtte hij de zaalvoetbalafdeling op. Hij zorgde voor de inrichting en de administratie. Daarbij was hij verantwoordelijk voor de algehele coördinatie. Van 1986 tot heden is hij wedstrijdsecretaris. Vanaf 2017 heeft hij vele taken op de velden en gebouwen rondom het sportpark.