Lidl: allergiewaarschuwing Melba toast Rivercote 240 gram

Foto via Lidl / NVWA

Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: “Melba toast van het merk Rivercote 240 gram”. Dit product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland. Door de leverancier is geconstateerd dat in de Melba toast ei verwerkt is, wat niet vermeld staat op de verpakking. 

Deze waarschuwing geldt voor alle verpakkingen met een houdbaarheidsdatum van 26-02-2021 en streepjescode 20352776.

Klanten met een allergie voor ei, wordt dringend aangeraden dit product niet te consumeren en terug te brengen naar een Lidl-filiaal. Bij inlevering van het product wordt het aankoopbedrag vergoed. Klanten die geen allergie voor ei hebben kunnen de “Melba toast van het merk Rivercote 240 gram” gerust eten. 

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Lidl Nederland via [email protected] of via telefoonnummer 020-7095039.  

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)