Oubie’s Wok and More opent de deuren in de Langstraat

Update 12.47u – In het pand op de hoek Langstraat / Kromstraat wordt momenteel nog geklust. Volgende week moeten de deuren van Oubie’s Wok and More open gaan voor het grote publiek.

Bij Oubie’s Wok kun je genieten van – zoals de naam al zegt – wokgerechten. Maar je kan er ook terecht voor panini’s (maatje groter dan je wellicht gewend bent) en smoothie’s. Binnen zullen er enkele zitplaatsen aanwezig zijn zodat je daar een hapje kan nuttigen.

De nieuwe zaak is maandag gesloten en vervolgens op dinsdag / woensdag / vrijdag / zaterdag open van 11.00 tot 20.00 uur, donderdag van 11.00 tot 21.00 uur en zondag van 16.00 tot 20.00 uur. De bedoeling is ook dat Oubie’s Wok and More gaat bezorgen.

Meer info: https://www.facebook.com/Oubies-Wok-and-more-104930464672937/

Update 12.47u

De voorbereiding van de opening zal wat meer tijd in beslag nemen. Niet komende zaterdag, maar naar verwachting in de loop van volgende week zullen de deuren open gaan.