Sushi-restaurant Daisuki aan de Oelemarkt is geopend

Aan sushi-restaurants in Weert geen gebrek. Afgelopen weekend opende het nieuwe Daisuki haar deuren.

Daisuki is gelegen aan de Oelemarkt, in het pand waar voorheen Edelsmid Werz was gevestigd. De afgelopen maanden werd het pand verbouwd en afgelopen week konden de deuren open. Bij het restaurant kun je sushi afhalen en laten bezorgen.

Het productaanbod bestaat uit sushi, sushiboxen en Japanse snacks. Dus van flamed nigiri tot gyoza. Je kan via Thuisbezorgd (http://iwdg.nl/sushivandeoele) en via de website van Daisuki (www.daisukisushi.nl) jouw Japanse lekkernijen bestellen.

Naast een vestiging in Weert heeft Daisuki Sushi ook vestigingen in Maastricht en Sittard. in Weert zijn ze elke dag open van 16.00 tot 21.30 uur.

Update: Oei! Mensen gaan al reserveren. Dat kan niet. Het is enkel een afhaal- en bezorgrestaurant!