Weert geniet volop van Cultureel Lint

Het had voor de organisatie heel wat voeten in de aarde om een Cultureel Lint te organiseren die aan de coronarichtlijnen moest voldoen. Maar, het lukte en daar waren heel veel mensen blij mee.

De weergoden waren goedgezind en dat maakte het evenement, de jaarlijkse opening van het culturele seizoen in de regio Weert, een waar succes. Ondanks de coronabeperkingen konden duizenden mensen genieten van de culturele voorstellingen in Weert.

Zowel binnen als buiten werden diverse voorstellingen vertoond. Voor veel voorstellingen moesten bezoekers vooraf een plaatsje reserveren omdat de ruimte beperkt was. Maar op sommige locaties konden voorbijgangers ‘stiekem’ meegenieten en dat gebeurde volop.

Op andere locaties was er veel ruimte, zoals de kloostertuin van de Zusters Birgittinessen, en konden tientallen mensen tegelijk meegenieten. Ook de bezoekers van de koopzondag in Weert werden getrakteerd op vermakelijk straattheater.

Bekijk een sfeerimpressie.

Video via Youtube: https://youtu.be/A_2ASIzJnSk


Een bijdrage van o.a. Theo Van de Winkel