60-jarig huwelijk Jo en Nelly Tillmans-Rijke

Ingestuurde foto (via Bewonerscommissie Poort van Limburg)

Op 15 oktober is het 60 jaar geleden dat Jo Tillmans en Nellie Rijke elkaar voor het altaar hun ja-woord hebben gegeven. Dat heeft geresulteerd in de geboorte van een dochter en drie zonen die inmiddels allemaal hebben gezorgd voor verdere uitbreiding van de familie.

Je zou zeggen: tijd voor een mooi feest met de hele familie. Maar zoals dat bij zoveel anderen het geval is, gooit ook hier corona roet in het eten. Hoewel beiden in een redelijke gezondheid verkeren en best van een feestje houden zit het er nu niet in. De risico’s zijn te groot.

In tegenstelling tot de normale gang van zaken, waarbij de burgemeester het bruidspaar vereert met een bezoekje, was er nu op de dag van het burgerlijk huwelijk een telefoontje vanuit het gemeentehuis. Kinderen, kleinkinderen, overige familieleden, vrienden en buren zullen dezer dagen verspreid over de dagen komen om te feliciteren.

De bewoners van de Poort van Limburg willen hen op deze wijze even in het zonnetje zetten en hen van harte geluk wensen met dit prachtige jubileum. Ze hopen dat het hen gegeven is om nog vele jaren in goede gezondheid van elkaar en hun nageslacht te mogen genieten.