Albert Heijn: E. coli (poepbacterie) in AH Hamburger 2 stuks

In de AH Hamburger 2 st. met houdbaarheidsdatum 25 september 2020 is de bacterie E. coli aangetroffen. Het product ligt niet meer in onze supermarkt, maar klanten kunnen dit product met de houdbaarheidsdatum 25 september 2020 in de vriezer hebben liggen. Albert Heijn verzoekt hen het product niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

Het consumeren van de hamburgers met de houdbaarheidsdatum 25 september 2020 kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.​

Voor meer informatie kunnen klanten terecht op www.ah.nl/klantenservice.

Lees de veiligheidswaarschuwing (PDF)