Ballet en dans voor kinderen in Budel

Budel – Vanaf 2 november start RICK met lessen Kinderdans bij Fitnesscentrum Sportivo in Budel. Op maandag van 15.00 – 15.45 uur kunnen kleintjes van 4 – 7 jaar kinderdans volgen. Wil je de danslessen uitproberen? Je kunt altijd een gratis proefles volgen. Kijk voor meer informatie op www.rickraakt.nl.

Kinderdans

Tijdens de lessen komen verschillende dansstijlen aan bod, zoals bijvoorbeeld jazz dans, klassiek ballet, modern, improvisatie en folklore. De leerlingen maken kennis met de verschillende stijlen, zodat ze na deze cursus een stijl kunnen kiezen die bij hen past.

Ieder zijn eigen leeftijd en niveau

Binnen de groep staat individuele begeleiding centraal. Docente Marie-Louise Bentlage helpt jou om jezelf, op basis van je eigen leeftijd en niveau, verder te ontwikkelen. Tijdens de lessen werk je aan motorische vaardigheden, maar ben je ook bezig op expressief, persoonlijk, sociaal en artistiek gebied.

RICK

In elke fase van het leven brengt RICK mensen met kunst en cultuur in beweging. We bieden amateurtalent een podium om te stralen en groeien. Professionele docenten en coaches verzorgen ruim 120 workshops en cursussen, afgestemd op ieders niveau, talent en ambitie. Muziek, dans, beeldend, fotografie, theater of taal; zelfs een mix is mogelijk.