Bart Custers neemt Vos Bouwbedrijf BV over

Algemeen Economie Weert Reageer 2 min. leestijd

Bart Custers (30) uit Stramproy heeft per 1 oktober van dit jaar Vos Bouwbedrijf BV overgenomen van de huidige eigenaar Jos Vos (62) uit Weert.

Jos Vos – welke financieel en organisatorisch betrokken zal blijven – zal de komende tijd samen met Custers het bedrijf leiden, zodat de overname en overdracht geleidelijk gaan. Opdrachtgevers, de twaalf personeelsleden en relaties merken dan ook niets van de overname. De naam, locatie, kwaliteit en garanties blijven onveranderd.

Custers is sinds 2011 reeds nauw betrokken geweest bij het bouwbedrijf. Eerst als stagiaire en vanaf begin 2017 als projectleider waarbij hij zowel technische alsook commerciële vaardigheden onder de knie heeft gekregen. Dit was ook de opzet, omdat Custers van meet af aan de intentie had om het bedrijf over te nemen. “Ik ben verheugd dat ik de gevestigde naam welke Jos heeft opgebouwd in de omgeving voort kan zetten. De transparante en oplossingsgerichte manier van werken richting de opdrachtgever zullen niet veranderen. Vanaf de initiatieffase tot en met de onderhoudsfase meedenken met de klant en van toegevoegde waarde kunnen zijn, dat staat voorop”, aldus Custers.

Jos Vos heeft in 1991 het bedrijf opgericht en door de jaren heen het bedrijf gemaakt tot wat het nu is.

“Ik vind het voornaam dat buiten een goede kwaliteit en goede afspraken het ‘samen’ met de opdrachtgever realiseren van een waardevol product de doelstelling is. In al die jaren dat ik Bart inmiddels ken, ben ik ervan overtuigd geraakt dat deze manier van werken door Bart feilloos wordt voortgezet. Ik vind het fijn dat ik nog betrokken blijf bij het bedrijf en mijn steentje mag bijdragen”

Jos Vos

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie