Dit jaar géén Sint Maartensvuren in Weert

Algemeen Corona Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Vanwege het coronavirus, en de bijbehorende maatregelen, is het dit jaar niet mogelijk om Sint Maarten te vieren met samenkomsten en optochten rondom grote vuren. Daarom heeft de gemeente Weert besloten Sint Maartensvuren en optochten dit jaar niet toe te staan.

Het advies vanuit de Rijksoverheid is om eventueel alleen met jouw eigen gezin langs de deuren te gaan, maar daarbij wel steeds 1,5 meter afstand te houden van de bewoners. Organiseer geen activiteiten in de straat of vuur waarbij volwassenen in een groep bij elkaar komen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties