Ongeval op de Meemortel in Budel

112 Algemeen Cranendonck Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Budel – Update 13 okt – Woensdag zijn de hulpdiensten omstreeks 15.50 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Budel.

Een fietsster en scooterrijder reden allebei vanaf de kruising Burgemeester van Houtstraat / Meemortel, de Meemortel in. De fietsster wilde vervolgens direct afdraaien naar Bosch terwijl de scooterrijder bezig was om de fietsster in te halen. Het kwam tot een botsing.

De fietsster kwam ten val en raakte lichtgewond aan haar hoofd. Omstanders boden direct eerste hulp en waarschuwden de hulpdiensten. De fietsster is ter plaatse nagekeken in een ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Update 13 oktober

Volgens de bestuurder van de scooter is de informatie niet correct. Volgens de bestuurder van de scooter is er geen contact geweest. De bestuurder hoorde een klap zag de vrouw liggen en heeft haar direct aangesproken hij was het eerste ter plaatse. Daarna kwam een man die eerste hulp verleende en de nooddiensten alarmeerden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie