Herfsteditie van NatuurAvontuur

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd
Foto via NMC

In de warme zomervakantie konden basisschoolleerlingen voor het eerst meedoen met NatuurAvontuur: workshops voor stoere ontdekkers bij Natuur- en Milieucentrum de IJzeren Man.

En wat blijkt? Het barst in Weert van de jonge avonturiers, want met meer dan 300 inschrijvingen was NatuurAvontuur een groot succes! Onder toeziend oog van de enige echte Feek Vonk (zonder “r”!) zijn er reptielen geaaid, muren gebouwd van afval, bijen gered en handen en voeten vies gemaakt terwijl de natuur werd onderzocht. De kinderen genoten zichtbaar van hun avontuur en kwamen enthousiast vertellend thuis.

Dat vraagt natuurlijk om een vervolg… In de herfstvakantie vindt dan ook de tweede editie van NatuurAvontuur plaats! Van 19 tot en met 23 oktober kunnen kinderen van 4 tot 11 jaar spelenderwijs leren over de lokale natuur en het behoud daarvan.

Dit keer zijn de workshops in een herfstig (regen)jasje gestoken, zodat de kinderen de natuur in alle seizoenen kunnen beleven. Uiteraard staat er een workshop met paddenstoelen op het programma, maar ook levende en versteende beestjes en de toekomst van onze aarde komen aan bod. Of je nu al eerder op avontuur bent geweest of voor het eerst meedoet: je bent van harte welkom! Voor € 3 kun je mee op avontuur.

Inschrijven of meer informatie over NatuurAvontuur? Kijk dan op https://www.nmcweert.nl/natuuravontuur/. Volg het NMC ook op Instagram voor de laatste NatuurAvontuur nieuwtjes en de avonturen van Feek Vonk: @nmcnatuuravontuur!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie