Huis van Nicolaas houdt rekening met nieuwe corona-maatregelen

Update – In het Huis van Nicolaas wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de verscherpte corona-maatregelen en mag de deuren openen. Zo mogen er per tijdslot niet meer dan dertig bezoekers naar binnen zijn.

Maximaal twee volwassenen met maximaal vier kinderen. De kinderen kunnen vrij rondlopen. De volwassenen daarentegen moeten op stippen gaan staan die op de grond worden bevestigd. Verder zullen er Pieten met roetvegen op het gelaat in het huis aanwezig zijn. De een iets meer dan de ander, omdat de ene hardwerkende Piet iets vaker door de schoorsteen gaat dan de ander.

Het Huis van Nicolaas is van 17 november tot 5 december dagelijks geopend voor publiek van 13.00 tot 17.00 uur. De doordeweekse ochtenden zijn gereserveerd voor basisscholen en instanties voor mindervaliden die zich daarvoor aanmelden. Vooraf reserveren is verplicht.

Het Huis van Nicolaas is gevestigd in het Franciscus Huis aan de Biest in Weert. Entreekaarten per huishouden kunnen vanaf 15 oktober worden besteld op de www.huisvannicolaas.nl.


Een bijdrage van Arjanne van Voorst