Jeugd geniet van kinderboekenvoorstellingen in het Munttheater

De week is goed begonnen voor zo’n 150 basisschoolleerlingen van groepen 3-4 uit regio Weert. In het kader van de Kinderboekenweek bezochten zij de voorstelling Donkiesnot, geïnspireerd op de bekende verhalen van de dolende ridder Don Quichot. De kinderen lieten zich moeiteloos meenemen in het bijzondere spel. Dinsdag en woensdag volgen voorstellingen voor de overige groepen.

Het Munttheater en Bruna Weert hebben er samen voor gezorgd dat de populaire kinderboekenschrijfster Tosca Menten (bekend van Dummy de Mummie) dinsdag 6 oktober de hele dag in het theater te zien is.  

Tosca Menten meet & greet na schooltijd

Dit wil je niet missen: een gratis meet & greet met de grappigste kinderboekenschrijfster van Nederland op het podium van het Munttheater. Tosca speelt overdag de schoolvoorstelling ‘Knotsknetter’, en na schooltijd is er een gratis gezellige Bruna boekenmarkt, waar je alle populaire kinderboektitels kunt kopen. Ook kinderen die niet naar de schoolvoorstelling gaan, krijgen tussen 15:00 en 16:30 uur de kans Tosca te ontmoeten tijdens de meet & greet en hun gekochte boeken te laten signeren.

Dans mee met het Kinderen voor kinderen lied van Tosca

Zo leuk: Tosca heeft het nieuwe Kinderen voor Kinderen lied ‘En toen?’ geschreven. Zij schreef de tekst en Tjeerd Oosterhuis de muziek. En… dat lied ga je natuurlijk ook horen. Dat wordt lekker meezingen en dansen op het podium! Kinderen kunnen de tekst en het dansje alvast oefenen met de speciale YouTube filmpjes op de website van het Munttheater. Dinsdag na schooltijd kunnen zij samen met hun ouders de meet & greet en boekenmarkt bezoeken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op https://www.munttheater.nl/educatie/