Youp van ’t Hek te zien in de Poort van Limburg

Op dinsdag 3 november om 20:15 uur staat Youp van ’t Hek in de Poort van Limburg met zijn Oudejaarsconference ‘Korrel Zout’.

Kaartverkoop via loting

In verband met de enorme belangstelling voor de voorstellingen van Youp en het beperkte aantal plaatsen, zal de kaartverkoop via loting plaatsvinden. Er geldt er een maximum aantal kaarten van 2 per adres.Vanaf dinsdagochtend 6 oktober 10.00 uur tot dinsdagavond 20.00 uur kan het publiek zich via de website van het Munttheater aanmelden voor de voorstelling en wordt dan op de wachtrij geplaatst. 

Donderdag 8 oktober vindt de loting plaats. Iedereen die is ingeloot ontvangt op 8 oktober voor 17.00 uur een reserveringsbevestiging per e-mail. Degene die uitgeloot zijn blijven op de wachtrij staan. Als er kaarten geretourneerd worden, wordt er opnieuw geloot vanuit die wachtrij.

Laatste oudejaarsconference

Het is Youp zijn tiende en tevens laatste oudejaarsconference. Een terugblik op 2020. Met de titel `Korrel Zout’. Een titel die de lading volledig dekt. Ook in het jaar waarin een venijnig en meedogenloos coronavirus de wereld aan alle kanten volledig ontwricht heeft? Ja!!! Juist nu is het tijd voor een vrolijke en vooral relativerende conference, die niet alleen het overschot aan zelfbenoemde deskundigen meedogenloos de maat neemt, maar ook een zonnig en opgeruimd licht laat schijnen over een toekomst met iets minder zinloze welvaart. Er mag weer gelachen worden. Sterker nog: er moet weer gelachen worden. Youp heeft er enorm veel zin in. Zonder schroom en zonder mondkapje!

Website en ticketverkoop

Het programma staat op de website, Kijk voor meer informatie op Munttheater.nl/PoortvanLimburg