Munttheater en Poort van Limburg krijgen groen licht van veiligheidsregio

Kaartverkoop Poort morgen van start
Munttheater | Fotograaf: Irene van Wel

Zowel de gemeente Weert als de veiligheidsregio zijn ervan overtuigd dat het Munttheater en de Poort van Limburg op een veilige en verantwoorde manier opereren binnen de 1,5 meter protocollen.

Bekende namen naar de Poort van Limburg

Inmiddels zijn ook de namen bekend van de artiesten die dit najaar zullen optreden in de nieuwe theaterzaal in de Poort van Limburg, die tot januari 2021 wordt geëxploiteerd door het Munttheater. Veel mensen hebben tijdens Cultureel Lint al een kijkje genomen in de aangepaste theaterzaal waar binnen de 1,5 meter norm plaats is voor 170 bezoekers. Het publiek was verrast over de gezellige uitstraling van de zaal.

Programma

Op veler verzoek komt de Brabantse cabaretière Christel de Laat met de reprise van haar succesvolle theatershow `Zijn daar nog vragen over?’ op vrijdag 23 oktober naar Weert. Verder staat Rolf Sanchez met zijn `Mi Aventura’ tour op zaterdag 7 november op het affiche. De van YouTube bekende Tisjeboy Jay speelt op vrijdag 13 november in op de actualiteit met zijn nieuwe show ‘Het tijdelijke abnormaal’.  Op 14 november gevolgd door de blues en soultour van Phil Bee en zijn band, bekend bij het grote publiek van het SBS6 programma ‘We want more’. Als laatste bijboeking staat de speciale one-man show van Jeroen van der Boom op donderdag 26 november geprogrammeerd.

Kaartverkoop

De verkoop van de voorstellingen in de Poort start vrijdagmiddag 2 oktober om 12:00 uur via de website van het Munttheater.

Tot januari 2021 zijn er twee voorstellingen per avond, één om 19.00 en de ander om 21.30 uur. Er is geen pauze en een voorstelling duurt één tot anderhalf uur. Voor rolstoelplaatsen wordt verzocht even contact op te nemen met de theaterkassa in verband met een geschikte placering.

Website en ticketverkoop

Het programma staat op de website, Kijk voor meer informatie op www.munttheater.nl/poortvanlimburg