Nieuwe eigenaren werken aan comeback van Intertoys in Weert

Er is weer volop bedrijvigheid gespot in het pand waar voorheen Intertoys was gevestigd. In het pand aan de Langstraat komt namelijk… jawel een Intertoys.

In maart 2019 werd bekend dat Intertoys Weert haar deuren moest sluiten na de overname door het Portugese Green Swan. Het vertrek van Intertoys was een teleurstelling voor velen. Maar er is weer goed nieuws voor de Weerter binnenstad.

Jan en Bart Poell worden de nieuwe eigenaren van Intertoys Weert. Ze zijn al druk bezig met de verbouwing, wat je kan volgen via Facebook: https://www.facebook.com/IntertoysWeert/. Het zal nog een aantal weken duren voordat je weer Lego en Barbiepoppen uit de schappen kan trekken, maar de personeelswerving is al gestart dus echt heel lang zal het niet meer duren.

Hallo Wieërt.Wij zijn Jan en Bart Poell,wij zijn de trotse nieuwe eigenaars van Intertoys Weert.Momenteel zijn we hard…

Geplaatst door Intertoys Weert op Woensdag 14 oktober 2020