Oogcafé Weert op 8 oktober

Algemeen Human interest Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Hoewel de maatregelen om het coronavirus in te dammen weer verscherpt zijn, kan het Oogcafé Weert op donderdag 8 oktober gewoon verder tussen 14.00 – 17.00 uur in buurthuis Fatima.

Het blijft dit keer bij gezellig samen zijn. Wat bijpraten en kennis uitwisselen. Ze zijn immers allemaal ervaringsdeskundigen beperkt sociaal contact in deze rare tijd. Geen experiment deze keer zoals jeu de boules, hoewel Harrie Aspers naar mogelijke andere spellen zou kijken. Wel een foto van de alternatieve bewegingstherapie.

Leuk weetje is dat een van de trouwe bezoekers, Nell Geraedts uit Nederweert inmiddels elke vrijdag op L1 radio te horen is in het programma Route Regio. Hoe is het met vriendin Nell heet de rubriek. Rian Moonen heeft onze optimistische parel enige tijd geleden ontdekt en laat de Limburgers meegenieten van de wijze woorden van een 88-jarige visueel beperkte kanjer.  Zo zie je maar dat je er altijd toe blijft doen met welke beperking dan ook.

In het buurthuis is alles nog steeds zo ingericht dat het aan de voorschriften van de veiligheidsregio voldoet. Aanmelding  is verplicht op [email protected] of op mobiel 06-22924622. En bij klachten die lijken op een corona besmetting blijf je natuurlijk thuis.

John Snijkers van Oogvereniging Limburg wil je graag verder wil  helpen op mobiel nummer 0620248377 mocht je aanvullende vragen hebben. Ook familie, vrienden, mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn natuurlijk weer welkom.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie