Panna! Sterrenteamdag bij MMC Weert

Wil jij een leuke voetbalmiddag beleven in de buitenlucht? En de kans  krijgen om een jaar uit te komen in het Panna! Sterrenteam? Dat kan woensdag 21 oktober op het sportpark van MMC Weert.

Ondanks de nieuwe coronamaatregelen mag er gelukkig nog wel in de  buitenlucht gesport worden. Een leuke en leerzame voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 tot en met 13 jaar. Op deze dag  staat plezier centraal! Deelnemende kinderen leren wat er allemaal komt  kijken bij het voetballen als een ster. Daarnaast maken de meest  getalenteerde kinderen kans om geselecteerd te worden voor één van de  Panna! Sterrenteams!

Talentenjacht

De Panna! Sterrenteamdagen worden door het hele land georganiseerd op  meer dan 30 verschillende locaties. De geselecteerde kinderen strijden  op de finaledag voor een plek in één van de definitieve Panna!  Sterrenteams. Uiteindelijk worden er drie teams gevormd: Jongens &  meisjes gemengd O10, Jongens O13 en Meisjes O13.

De Panna! Sterrenteams nemen het hele seizoen deel aan verschillende  activiteiten onder professionele begeleiding. Het uiteindelijke doel is  deelname aan een internationaal voetbaltoernooi. Daarnaast worden de  teams het hele seizoen gevolgd door jeugdvoetbalmagazine Panna!.

Meer informatie en inschrijven kan via: www.pannasterrenteam.nl.