Politie zoekt getuigen geëxplodeerde drugsschuur

112 Algemeen Uitgelicht Weert 2 reacties 1 min. leestijd

Gisteravond is rond 23.30 uur brand uitgebroken in een schuur aan de Kraanweg in Weert. Tijdens de brand werden een aantal explosies waargenomen. Vermoedelijk waren er mensen aanwezig. De politie zoekt getuigen.

Toen de hulpdiensten arriveerden stond de schuur volledig in lichterlaaie. De brandweer bluste de geëxplodeerde schuur en kwam tot de ontdekking dat er een productielocatie voor drugs in was gevestigd.

Rond 2.00 uur ’s nachts werd het sein ‘brand meester’ gegeven. Vandaag is de Landelijke Faciliteit Ondersteuning (LFO) van de politie druk bezig geweest met het onderzoek. De overblijfselen van het lab zijn geruimd. Om de ontmanteling zo snel en veilig mogelijk te laten verlopen moest de Kraanweg deels worden afgesloten.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen. Mogelijk bevonden er zich personen in de schuur vlak voordat deze explodeerde. Een politie-helikopter heeft afgelopen nacht nog gezocht naar mogelijk slachtoffers en/of verdachten, maar niemand meer aangetroffen.

Heb jij gisteravond een verdachte situatie waargenomen? Of wellicht heb je iets op camera vastgelegd? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. via telefoonnummer 0800-7000.

Video via Youtube: https://youtu.be/6tAUheEAGlI

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties