106e (digitale) intocht van Sint Nicolaas in Weert

Net zoals alle voorgaande jaren komt Sint Nicolaas ook dit jaar weer naar Weert. Al zijn er door het covid-19 virus wel enkele veranderingen. Op zondag 15 november komt de Goedheiligman met zijn pieten voor de 106e keer in Weert. Waar? Dat blijft een verrassing! Om exact 13:40 uur start een televisieshow die te zien is bij alle lokale media, zowel op tv als via de website en sociale media.

Hierin zien jullie wat er allemaal in het kasteel in Spanje gebeurd terwijl Sint en zijn Pieten onderweg zijn naar Weert. De twee achtergebleven ‘OppasPieten’ maken daar kennis met Linke Lowietje en Gerritje Grijpgraag. Ook nemen we een kijkje aan boord van de stoomboot ‘Spanje’. Sint is bezorgd of ze wel op de juiste dag aankomen in Weert. Alles is dit jaar anders en dat is óók voor Sinterklaas even wennen.

Kijk ook live

De digitale intocht van Sint Nicolaas en zijn pieten is te zien op zondag 15 november om 13:40 uurbij WeertFM TV via de kanalen 40 (Ziggo), 1417 (KPN) en 2064 (overige aanbieders) en op de website en sociale media van WeertDeGekste,  Nederweert24 en Midden-Limburg Actueel (MLA). Het televisieprogramma start om 13.40 uur zodat Sint Nicolaas en zijn pieten om ongeveer 14.00 uur in Weert aankomen.

Herhaling

De film is blijvend te bekijken via de website van Stichting Sint Nicolaas Weert en websites van WeertDeGekste, Nederweert24 en Midden Limburg Actueel (MLA).

Sint en piet op bezoek

Vanwege de coronamaatregelen is een huisbezoek van Sint en zijn pieten dit jaar niet mogelijk. Er is wel een mogelijkheid om pieten (buitenshuis) langs te laten komen. Daarnaast is het mogelijk om te videobellen met Sint en Piet! Kijk voor meer informatie op www.sintnicolaasweert.nl

Stichting Sint Nicolaas Weert bedankt S-E-P Special Event Productions voor de productie van de film en de lokale media voor het uitzenden.