Albert Heijn: allergiewaarschuwing Kaas-Ui bollen

Waarschuwingen WdG+ Reageer 1 min. leestijd

Albert Heijn heeft besloten de AH Kaas-Ui bollen met houdbaarheidsdata 07-11-2020 en 08-11-2020 per direct uit de winkels terug te halen. De AH Kaas-Ui bollen bevatten mogelijk het allergeen soja. Dit allergeen staat niet vermeld op het etiket. Het gaat alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdatum.

Klanten met een soja allergie worden dringend verzocht de AH Kaas-Ui bollen met houdbaarheidsdatum 07-11-2020 en 08-11-2020 niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Daar krijgen zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug. Klanten die géén soja allergie hebben, kunnen het product gerust eten.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de Klantenservice van Albert Heijn: www.ah.nl/klantenservice.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie