Alternatieve Sint Maarten viering bij Scouting St. Rumoldus

3 reacties
Foto via Scouting Rumoldus

Vanwege het coronavirus kunnen evenementen niet doorgaan. Ook de jaarlijkse Sinte Merte viering bij Scouting St. Rumoldus zal dit jaar geen doorgang vinden.

Bij de scouting vonden ze dit toch wel erg zonde en daarom hebben ze besloten een online Sinte Merte viering te organiseren voor iedereen. Hiervoor hebben ze een eigen speciale Sinte Merte website gemaakt, te vinden op www.sintmaarten2020.nl.

Om je alvast voor te bereiden op de viering kun je op de website recepten vinden voor het maken van je eigen wafels en warme chocomel. Om vervolgens Sinte Merte te vieren kun je op de website samen met ons een lampionnenoptocht lopen, naar het verhaal van Sinte Merte luisteren, en terugkijken naar verschillende kampvuuractiviteiten.

Hiermee hoopt Scouting St. Rumoldus toch nog een glimlach op ieders gezicht te kunnen toveren in deze lastige tijd. Veel kijkplezier namens alle stafleden van Scouting St. Rumoldus.
www.scoutingrumoldus.nl

Ooh,… en zou je onderdeel uit willen maken van deze leuke Scoutinggroep? Dat kan! Ze zijn naarstig op zoek naar nieuwe stafleden om verschillende groepen te versterken.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties