Amerikaanse diner Rudy’s gaat zich vestigen in de Hoogstraat

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

In het pand waar voorheen sterrenrestaurant Bretelli was gevestigd komt Rudy’s Diner, dat meldt Wulms Vastgoed via Facebook.

Rudy’s Diner heeft reeds een vestiging in Landgraaf en breidt het succesvolle concept uit met een nieuwe vestiging in Weert. In 2018 en 2019 werd Rudy’s uitgeroepen tot beste hamburgerrestaurant van Nederland.

Het pand aan de Hoogstraat zal eerst worden verbouwd. Het restaurant krijgt net als de vestiging in Landgraaf een Amerikaanse Diner uitstraling. De verwachting is dat Rudy’s Diner medio maart 2021 haar deuren zal openen.

De vestiging van Rudy’s in Weert is tot stand gekomen in samenwerking met Stichting Streetwise, die startende én ervaren ondernemers begeleidt naar vestiging binnen een winkelgebied en door stimulering van het vestigingsklimaat winkelleegstand verminderd.

Meer info over Rudy’s: https://www.facebook.com/Rudyslandgraaf

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie