Roger Hodgson zegt af voor Bospop 2021

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 2 min. leestijd

Rodger Hodgson heeft zijn tour voor 2021 afgezegd vanwege de onzekerheden rondom de  Corona pandemie.  Daarmee vervalt zijn optreden op vrijdag 9 juli 2021 op Bospop.

In een persoonlijke boodschap schrijft Roger “Like all of you, we had hoped that COVID-19 might have been brought under control by now. But it has become increasingly clear that it is going to be a while before the world is safe enough again for large musical gatherings.  So, very sadly for all of us and our promoters, we are having to cancel our 2021 tour.  I  am deeply disappointed but realize this is out of our control. Everyone’s safety must come first.  God willing, I look forward to reuniting with you again in the future when the pandemic has passed.  Stay safe and let’s all do our part to care for each other and get through this together.”

De jubileumeditie van Bospop op 9, 10 en 11 juli gaat vooralsnog door en tickets blijven in verkoop. Op het programma staan o.a. StingLionel RichieKensingtonBeth HartWhite Lies Jett RebelSinéad O’Connor, De DijkPassenger en BLØF.

De situatie blijft onzeker maar de veiligheid van bezoekers, artiesten en vrijwilligers staat op de eerste plaats. Of er een mogelijkheid is om Bospop volgend jaar door te laten gaan is afhankelijk van de ontwikkeling van een vaccin en testmogelijkheden. Hierover zal pas in 2021 een besluit genomen worden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie