Assistent-trainer MMC Weert ambieert hoofdtrainerschap

Rachid Karidi is al vele jaren actief als trainer in de regio Weert. Als jeugdtrainer was hij 10 jaar verbonden aan SV Laar en daarna was hij gedurende 1 jaar de hoofdtrainer van SV Altweerterheide.

Zijn ambities reikten echter verder en hij wilde zich als trainer verder gaan ontwikkelen. Hij besloot daarom in 2018 zijn UEFA-B trainers licentie te gaan behalen. Zijn voor deze opleiding verplichte stageperiode combineerde hij met het assistent-trainerschap bij de selectie van MMC Weert dat uitkomt in de 3e klasse C, Zuid II. Vanaf 2018 was hij 1 seizoen assistent-trainer onder hoofdtrainer Rony Czorny, en daarna 2 seizoenen assistent-trainer onder hoofdtrainer Roy Schijven, iets wat hij met veel plezier deed en nog steeds doet.

Na dit seizoen is voor hem het moment gekomen dat hij zijn vleugels uit wil slaan. Hij wil graag als hoofdtrainer aan de slag bij een ambitieuze club, bij voorkeur uit de regio Weert. Mocht je in contact willen komen met Rachid dan kun je contact met hem opnemen via [email protected]