Auto en vrachtwagen botsen op Kempenweg in Weert

De hulpdiensten zijn woensdag omstreeks 9.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Kempenweg in Weert.

Ter hoogte van de t-splitsing Havenweg / Kempenweg waren een auto en vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. De brandweer werd gealarmeerd omdat de bestuurster van de auto mogelijk uit het voertuig moest worden bevrijd. Het slachtoffer kon met een helpende hand van de hulpverleners het voertuig verlaten. De chauffeur van de vrachtwagen was met de schrik vrijgekomen.

De bestuurster van de auto is in een ambulance nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto en vrachtwagen liepen schade op. De vrachtwagen kon nog doorrijden nadat de chauffeur de administratieve afwikkeling had gedaan. De auto moest worden afgesleept door een berger.

De Kempenweg is tijdelijk afgesloten geweest voor het verkeer, maar inmiddels weer open. De brandweer assisteerde de weginspecteur met het reinigen van het wegdek zodat de provinciale weg weer snel open kon.

Tweede ongeval

Tijdens de afwikkeling van het ongeval gebeurde op de Kempenweg een kop-staart botsing. Een bestuurder van de auto wilde keren voor de t-splitsing. Hij reed met zij auto achteruit en botste tegen een bestelauto. De voertuigen raakten licht beschadigd. Niemand raakte gewond.

Video via Youtube: https://youtu.be/tlL8TKQIRGI