Auto slaat over de kop na botsing in Neeritter

Neeritter – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 18.15 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval in Neeritter.

Op de kruising Diamantstraat / Maartenstraat waren twee auto’s tegen elkaar gebotst. Door de klap sloeg een van de betrokken auto’s over de kop. De bestuurster van de auto die over de kop sloeg raakte lichtgewond en is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer assisteerde bij de hulpverlening. De brandweerlieden stabiliseerden het voertuig. Nadat het slachtoffer uit het voertuig was hebben ze de auto rechtop gezet zodat de berger de auto kon afslepen.

De andere betrokken auto raakte licht beschadigd. De inzittenden waren met de schrik vrij gekomen. Ook deze auto moest worden afgesleept door een berger.

Video via Youtube: https://youtu.be/FpB7y8REd0k