Baanhuis in de Beekstraat officieel geopend

Wethouder Van den Heuvel heeft zaterdagochtend Baanhuis officieel geopend. Baanhuis is een nieuwe onderneming in de Weerter binnenstad dat voor een perfecte match gaat tussen werkzoekenden en werkgevers.

Het zijn de twee jonge en enthousiaste ondernemers Joeri Teeuwen en Roel Janssen die in deze bijzondere tijd het lef hebben om een nieuw bedrijf op te starten. Dit deden ze samen met vrienden, familie en met ondersteuning van Stichting Streetwise. Baanhuis is al een paar werken open en staat als een huis. De eerste matches zijn al gemaakt.

Baanhuis is gevestigd aan de Beekstraat aan de kop naast ingang van de parkeergarage en het parkeerdek bij Cwartier. Daarmee is tevens ook weer een leegstaand pand ingevuld.

Ander concept

Baanhuis is een uitzendbureau met een ander concept ten opzichte van hun conculega’s. De huiselijke en relaxte sfeer voeren de boventoon. Daarnaast willen Joeri en Roel ook echt dat de medewerkers voorop staan en niet via digitale wegen weg worden geleid.

Gepaste opening

De opening was op creatieve wijze georganiseerd. Met voldoende afstand van elkaar en een rondleiding opgedeeld in groepjes kon alsnog een officiele handeling worden verricht. Drankjes uitdelen om samen met de aanwezigen te proosten op de opening mocht niet. Maar de ondernemers hadden de hulp van de overburen Fiesta ingeroepen. Fiesta had gezorgd voor een ‘take-away’ zodat de aanwezigen alsnog konden genieten van een drankje.

Meer informatie: https://baanhuis.nl/