Coronacrisis genadeklap voor Brownies & downieS in Weert

Tot groot verdriet van velen is vandaag bekend geworden dat Brownies & downieS in Weert haar deuren niet meer zal openen. De coronacrisis heeft de genadeklap gegeven.

Zoals voor veel (horeca)ondernemers was de eerste golf van de coronacrisis een zware periode, zo licht Brownies & downieS toe via Facebook. Ook de periode daarna was het moeilijk om de zaak draaiende te houden met inachtneming van alle maatregelen.

Het aantal gasten liep terug en de facturen bleven zich opstapelen. Daarna kwam de tweede coronagolf met de daarbij behorende maatregelen. Omdat vanuit de overheid werd opgedragen dat alle horeca dicht moest werd voor Brownies & downieS in Weert de situatie erg nijpend.

Er volgde een zware beslissing waarbij werd geconstateerd dat doorgaan geen optie meer was. Intussen heeft de eigenaar met pijn in het hart afscheid moeten nemen van de medewerkers.

“Want wat hebben we de afgelopen 4 jaar met veel liefde en plezier samengewerkt met onze kanjers! Zij (én ons heerlijke eten!) maakten van onze lunchroom een bijzondere plek. We hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als wij. Alle gasten en supporters willen wij in ieder geval hartelijk danken voor de mooie tijd! Wij wensen jullie het allerbeste; blijf vooral gezond en zorg een beetje voor elkaar!”

Brownies & downieS Weert