Gratis voorstelling Peachez door Toneelgroep Maastricht via Zoom

Fotograaf Ben van Duin

Vandaag stond, wegens groot succes, de reprise van de toneelvoorstelling Peachez in het Munttheater geprogrammeerd. 

Helaas is deze landelijke tournee door Toneelgroep Maastricht geannuleerd. Bezoekers zijn inmiddels geïnformeerd. Toneelgroep Maastricht biedt iedereen de mogelijkheid om de voorstelling alsnog live te zien. Weliswaar niet vanuit het theater, maar vanuit de eigen huiskamer, via het online platform Zoom.

De voorstelling is te zien van dinsdag 1 t/m donderdag 3 december en van dinsdag 8 t/m donderdag 10 december om 20.00 uur. Acteurs Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen live vanuit het thuistheater De Bordenhal in Maastricht deze bejubelde voorstelling. Elsevier noemde het de beste voorstelling van 2019 en de Volkskrant gaf 4 sterren.

Reserveer nu alvast jouw kaarten via https://www.toneelgroepmaastricht.nl/voorstelling/peachez/speellijst. De toegang tot de online voorstelling is gratis, een donatie is welkom.


“Het programma Zoom maakt, net als in het theater, een daadwerkelijke live-ontmoeting mogelijk tussen publiek en spelers. We kunnen elkaar zien, horen en dus voelen. Voor de zomer heeft onze voorstelling Brieven uit Genua, die ook via Zoom werd gespeeld, veel positieve reacties mogen ontvangen van ons publiek. We hopen dan ook dat de online-versie van Peachez in staat is binnen het huidige tijdsgewricht een optimaal alternatief te bieden voor een gedeelde collectieve ervaring.”

Regisseur Michel Sluysmans

Kijk voor meer informatie op munttheater.nl