Nieuwe data voor Open Podium in het Munttheater

Plaats een reactie
Munttheater | Fotograaf: Irene van Wel

De drie geplande data voor het Open Podium in het Munttheater worden vanwege de nog beperkte zaalbezetting van maximaal 30 personen verplaatst naar 2021.

Het Munttheater doet de aanname dat vanaf half januari 2021 er weer de ‘1,5 meter regel’ zal gelden voor theaters en horeca. Dan kunnen er weer 88 personen in het Munttheater een voorstelling bezoeken, met na afloop de mogelijkheid om nog even samen na te genieten met een theaterdrankje.

Concreet betekent dit dat het Open Podium dat op 17 oktober geprogrammeerd stond, verschuift naar zondag 31 januari 2021. De andere twee Open Podia zijn ook verschoven en vinden plaats op zondag 21 februari 2021 en zaterdag 22 mei 2021.

De line-up van het eerste Open Podium eind januari blijft dezelfde. Zo bijt Illusionist Nigel Otermans het spits af, gevolgd door zanger Alexandro, singer-songwriter Steven Beelen, pianiste en zangeres Loes Roost, tonprater Arian Compen, de band Shades of Grey en een optreden van Dansstudio Release.

Alle keren start het Open Podium om 20.15 uur. De overige namen van de artiesten worden binnenkort bekendgemaakt via social media en de website van het Munttheater.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kaarten kosten € 3,- inclusief een drankje. Meer informatie vind je op Munttheater.nl/openpodium

Update 23-nov: zaterdag moest zondag 31 januari zijn.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie